Lakcorrectie en polijstservice

Laat jouw auto weer stralen als nieuw met onze professionele lakcorrectie en polijstservice. Bij VDS Cardetailing begrijpen we dat de lak van jouw auto een essentieel onderdeel is van zijn uitstraling en waarde. Met onze geavanceerde technieken en ervaren vakmensen kunnen we kleine krasjes, swirls en andere lakimperfecties effectief verwijderen, waardoor jouw auto weer zijn oorspronkelijke glans herwint.

Onze lakcorrectie en polijstservice gaan verder dan alleen het oppervlakkig behandelen van de lak. We gebruiken hoogwaardige producten en precieze technieken om de lak diep te reinigen, te herstellen en te beschermen. Of het nu gaat om een verbetering van de glans, het verwijderen van oxidatie of het herstellen van beschadigingen, wij zorgen voor een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft.

Met onze lakcorrectie en polijstservice geven we jouw auto niet alleen een prachtige uitstraling, maar beschermen we ook zijn lak voor de lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij jouw auto kunnen laten schitteren als nooit tevoren.Perfecte Glans: 

Ontdek Onze Lakcorrectie en Polijstpakketten!

LEVEL 1: Light polish Pakket.

Onze 1-staps Polish met een dual action polijstmachine is dé oplossing voor een glanzende auto. Het is als een verjongingskuur voor de lak, waarbij lichte krassen en doffe plekken worden verwijderd en de glans wordt hersteld. De machine werkt op een veilige en gelijkmatige manier, waardoor je lak er weer als nieuw uitziet. Het resultaat? Een auto die straalt en beschermd is voor de lange termijn!


  • Verwijderen van lichte krassen
  • Optimale glans geven
  • Voor wagens met lichte gebruikssporen of nieuwe wagen


Prijzen vanaf €495, afhankelijk van de staat en grote.

Level 2: Medium polish pakket

Onze 2-staps polish correctie is dé sleutel tot een perfecte glans voor jouw auto. Met twee stappen van polijsten worden krassen, swirls en andere lakdefecten grondig aangepakt, waardoor de lak er weer als nieuw uitziet. De eerste stap verwijdert lichte krassen en doffe plekken, terwijl de tweede stap zorgt voor een diepere glans en een heldere afwerking. Het resultaat? Een auto die niet alleen straalt, maar ook beschermd is tegen toekomstige slijtage. Kies voor onze 2-staps polish correctie en geef jouw auto de glans die het verdient! Boek nu voor een stralende auto.


  • Verwijderen van lichte tot middelmatige krassen
  • Verwijderen hologrammen/swirls
  • Voor wagens met de dagdagelijkse gebruikssporen


Ontvang een op maat gemaakte prijs! Neem contact met ons op voor een prijs die past bij uw voertuig en behoeften!

Level 3: Heavy polish pakket

Onze meervoudige staps lakcorrectie/polijstservice is de ultieme oplossing voor een showroomwaardige glans voor jouw auto. Met meerdere stappen van polijsten worden alle lakdefecten grondig aangepakt, van lichte krassen tot diepere swirls en oxidatie. Elke stap is nauwkeurig ontworpen om de lak te reinigen, te herstellen en te beschermen, waardoor de glans en duurzaamheid worden verbeterd. Het resultaat is een auto die niet alleen straalt, maar ook beschermd is tegen toekomstige slijtage. Kies voor onze meervoudige staps lakcorrectie/polijstservice en geef jouw auto de glans en bescherming die het verdient! Boek nu voor een stralende auto.


  • Verwijderen van lichte tot diepere krassen
  • Verwijderen hologrammen en oxidatie
  • Voor wagens met veel gebruikssporen


Ontvang een op maat gemaakte prijs! Neem contact met ons op voor een prijs die past bij uw voertuig en behoeften!

EXTRA BESCHERMING!


Keramische coating!

Tot 3 jaar extra bescherming voor je lak!

Geef jouw auto de ultieme bescherming en glans met onze keramische coating. Ontdek hoe deze geavanceerde technologie jouw lak beschermt tegen krassen, UV-stralen en weersinvloeden, terwijl het een diepe glans geeft die jarenlang meegaat. Klik nu voor meer informatie en geef jouw auto de luxe behandeling die het verdient!